Home

En spännande start på säsongen i Elbilslandet!

En spännande start på säsongen i Elbilslandet!

2 juli 2024

Kära besökare,

Vi är överväldigade och otroligt glada över det enorma intresse som ni har visat för Elbilslandet sedan starten av denna säsong. Jämfört med föregående år har vi mer än tredubblat antalet besökare, ett fantastiskt kvitto på att vårt unika koncept för lek och lärande uppskattas av så många.

Med denna positiva utveckling har det också kommit nya utmaningar. Från att initialt ha haft ett tiotal olika elbilar, har vi på grund av den ökade efterfrågan expanderat vår flotta till nära ett tjugotal. Samtidigt som det är roligt att se så många glada barn på våra gator, medför det också att våra elbilar körs mer frekvent, vilket leder till ökat slitage.

Vi arbetar hårt varje dag för att underhålla och reparera våra elbilar för att säkerställa att de är i bästa möjliga skick för våra små förare. Vi vill dock be om ert tålamod och förståelse då vi upplever lite växtvärk. Vårt team jobbar febrilt för att komma ifatt med underhållet och upprätthålla den höga service och säkerhet som vi strävar efter.

Vi uppskattar varje leende och varje ögonblick av glädje som Elbilslandet bidrar till, och vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter som uppstått på grund av vår snabba tillväxt. Tack för ert stöd och förståelse under denna omvälvande och spännande tid!

Vi ser fram emot att fortsätta välkomna er till många fler dagar av äventyr och lek i Elbilslandet!

no comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Written by.
elbilslandet