Home

Elbilslandet vid Bergs slussar säger TACK för en rekordsommar!

Elbilslandet vid Bergs slussar säger TACK för en rekordsommar!

14 augusti 2023

Sommarväder är ofta en avgörande faktor för turism och utomhusaktiviteter. Men detta år visade besökarna vid Elbilslandet vid Bergs slussar att passionen för elbilar och en unik upplevelse går långt utöver solsken och blå himmel. Trots ett något svalare sommarväder än vad vi är vana vid, har vi glatt noterat att det inte hindrade våra fantastiska besökare från att ge oss en rekordsommar!

Vi är överväldigade och tacksamma för det enorma stödet, och det var tydligt att intresset för hållbar mobilitet och elbilar växer stadigt. Denna entusiasm ger oss inte bara hopp om en grönare framtid, utan även motivation att göra Elbilslandet ännu bättre.

Med detta i åtanke är vi glada att meddela att vi kommer att hålla öppet under helgerna fram till september. Men det stannar inte där! Efter det kommer vi att stänga för en kort period för att genomföra förbättringar. Vi har stora planer på att bygga ut, bygga om och uppgradera våra faciliteter och utställningar för att ge er en ännu bättre upplevelse nästa säsong.

Till alla som besökt, delat era upplevelser och rekommenderat oss till andra: ett stort TACK! Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka snart – till ett förnyat och förbättrat Elbilslandet vid Bergs slussar.

no comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Written by.
elbilslandet